MaatwerkHuis

Door toepassing van  het  WijzerWonen-proces van Kalliste komt het ontwerp van uw unieke woning in ‘Hélène Swarth’ tot stand. De komende maanden begeleiden wij u met het MaatwerkHuis naar uw nieuwe thuis, immers de visie van Kalliste is: ´als ieder individu uniek is moet zijn woning dat ook kunnen zijn!´


icon_begeleider.pngPersoonlijke kopers-
begeleider

Om ervoor te zorgen dat al uw wensen tijdens de bouw goed verwerkt worden, is de kopersbegeleider het aanspreekpunt tussen u en de aannemer. Na aankoop van de woning wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Uw begeleider verwerkt het gekozen meer- en minderwerk, uw individuele wensen en zorgt ervoor dat alle aansluitpunten voor onder meer de keuken en het sanitair op de gewenste posities komen om zodoende van uw woning uw thuis te maken. 


icon_keuken.pngKeuze van keuken

Voor ‘Hélène Swarth’ is Eigenhuis Keukens geselecteerd als projectleverancier. Zij doen enkele scherpe projectaanbiedingen en nodigen u uit voor een afspraak in de showroom waar alle tijd is om uw wensen te bespreken. Neem uw kopersmap mee, dan heeft u alle gegevens bij de hand. Wanneer u liever een andere leverancier benadert, bent u daar geheel vrij in. Wij zorgen er voor dat de benodigde aansluitpunten bij de oplevering van uw huis op de juiste plaats zijn aangebracht.


icon_badkamerKeuze van sanitair en tegels

De badkamer en het toilet worden voorzien van grote tegels en hoogwaardig sanitair. Omdat smaken verschillen is voor het sanitair en tegelwerk Wessels Tegels & Sanitair uit Lichtenvoorde geselecteerd. Zij hebben een breed assortiment waarmee u de badkamer en het toilet geheel naar eigen wens kunt inrichten. Na contractering nemen zij contact met u op voor een afspraak om uw wensen te bespreken. Kiest u liever voor een andere leverancier? Dat is geen probleem. Ook dan zorgen wij er graag voor dat de benodigde aansluitpunten bij de oplevering van uw huis op de juiste plaats zijn aangebracht.


icon_notaris.pngOfficiële papieren

Zodra alle ontbindende- en opschortende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomsten zijn vervuld, wordt u uitgenodigd om naar de notaris te gaan. Bij de notaris wordt de koopovereenkomst omgezet in een leveringsakte en bent u na ondertekening officieel eigenaar van de grond. Tevens wordt nu het gronddeel volgens de koopovereenkomst vanuit de hypotheek betaald. Daarna zal er op korte termijn worden gestart met de bouw van uw huis.


icon_kijkdagen.pngUw huis in aanbouw bekijken

Tijdens de bouw wordt u een aantal keer uitgenodigd om op de bouwplaats te komen kijken hoe ver de aannemer is met de bouw van uw huis. U kunt dan ook leveranciers meenemen, zodat zij alles ter plaatse kunnen inmeten. Zo krijgen de gordijnen de juiste maat en past de keuken precies zoals u hem bedacht heeft.


icon_beoordeling.pngStap 1 van de oplevering

De oplevering van het huis gebeurt in twee stappen. Ongeveer twee weken voor de officiële oplevering nodigt de aannemer u uit voor de eerste beoordeling.  Bij deze beoordeling wordt samen met u bekeken of uw huis technisch en kwalitatief  in orde is.


icon_oplevering.pngStap 2 van de oplevering

Bij de definitieve oplevering bekijkt u kritisch of uw huis naar uw wens is. Dit kunt u samen met een expert van Vereniging Eigen Huis doen. Wij staan achter de kwaliteit van onze huizen, daarom kunt u de kosten voor deze adviseur uiteraard bij ons declareren door middel van het declaratieformulier VEH welke in uw kopersmap zit. Aan het einde van de oplevering ontvangt u de sleutels van uw nieuwe huis.


Interesse?

Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd. Meld je hier aan als geïnteresseerde als je op de hoogte gehouden wilt worden over een eventueel volgend woningbouwproject in Uithoorn.

Contactpersoon

1
Yvonne Loos
Projectontwikkelaar
088 – 100 95 00

Bel mij terug

Volg ons op facebook

'Hélène Swarth' is een
ontwikkeling van:

Logo_Kalliste_Zwart_RGB.jpg


Architect:

loko_architecten.gif


Makelaar:

ekz_makelaars.gif