70% verkochte woningen

Geplaatst op 11 jan. 2017

Al binnen één maand na de start verkoop, die plaats vond op 7 december jl., is 70% van de 20 woningen in het plan ‘Hélène Swarth’ verkocht. Een mooi resultaat dat mede bereikt is door de inzet van EKZ|Makelaars tijdens de afgelopen kerstvakantie.

De ruim getoonde interesse bij start verkoop leidde tot vele inschrijvingen waardoor er geloot moest worden. De eerste 15 gelukkige kopers hebben dus inmiddels getekend. De koopovereenkomsten voor de overige 5 woningen zullen in de komende weken worden getekend.

Naar verwachting zal begin februari de aanvraag voor de omgevingsvergunning worden ingediend.

Op korte termijn zal ook een start worden gemaakt met het zogenaamde MaatwerkHuis® binnen het WijzerWonen®-proces van Kalliste. Na het doorlopen van dit traject, waarin persoonlijke woonwensen worden geïnventariseerd én verwerkt in de tekeningen, alsook de verkrijging van de onherroepelijke vergunning, zal na de zomervakantie dit jaar worden gestart met de bouw van de woningen.

Interesse?

Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Meld je hier aan als geïnteresseerde als je op de hoogte gehouden wilt worden over een eventueel volgend woningbouwproject in Uithoorn.

Contactpersoon

1
Yvonne Loos
Projectontwikkelaar
088 – 100 95 00

Bel mij terug

Volg ons op facebook

'Hélène Swarth' is een
ontwikkeling van:

Logo_Kalliste_Zwart_RGB.jpg


Architect:

loko_architecten.gif


Makelaar:

ekz_makelaars.gif