Ligging

Het plangebied ligt aan de rand van de wijk Zijdelwaard, gebouwd in de jaren ’60 en ’70.
De hoofdontsluiting is de Zijdelweg, met aantakkend de buurtontsluitingswegen Arthur van Schendellaan en Wiegerbruinlaan.
Belangrijke elementen in de wijk zijn het openbaar groen en het water. Er zijn trapveldjes, speelplekken en gazons met enkele bomen die het beeld bepalen. Ze liggen langs de belangrijke wegen en aan de rand van Zijdelwaard en aan de Heijermanslaan langs het water. In de buurt van het plangebied is een aantal kleinere groenplekken te vinden. De bomen langs de Rodenbachlaan en Hélène Swarthlaan hebben grote kwaliteit en zullen behouden blijven.

Op fietsafstand van de locatie bevindt zich het vernieuwde winkelcentrum Zijdelwaard met onder meer een vestiging van Albert Heijn, Jumbo, Gall & Gall, Jamin, een bakker, slager, poelier, viswinkel, Bart-Smit, modewinkels, schoenenzaak, kapper, sportwinkel, parfumerie/drogist, bloemenzaak, bank en een apotheek.

Het centrum in het "oude dorp" is een trefpunt in Uithoorn. We hebben hier alle functies die je in een dorpscentrum verwacht: het gemeentehuis, een bank en een flink aantal horecagelegenheden en winkels. De binding van Uithoorn met de Amstel komt hier vol tot zijn recht door de open ligging en de aanlegplaatsen voor boten, waarvan 's zomers gretig gebruik wordt gemaakt.

Bereikbaarheid

De gemeente Uithoorn, en dus Hélène Swarth, ligt op korte afstand van Amstelveen en Amsterdam en is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Inmiddels is de "omgelegde" N201 voor het verkeer opengesteld en daardoor is de bereikbaarheid van Uithoorn naar een hoger niveau getild.

Interesse?

Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd. Meld je hier aan als geïnteresseerde als je op de hoogte gehouden wilt worden over een eventueel volgend woningbouwproject in Uithoorn.

Contactpersoon

1
Yvonne Loos
Projectontwikkelaar
088 – 100 95 00

Bel mij terug

Volg ons op facebook

'Hélène Swarth' is een
ontwikkeling van:

Logo_Kalliste_Zwart_RGB.jpg


Architect:

loko_architecten.gif


Makelaar:

ekz_makelaars.gif